Direct aanbieder worden

Wat leuk dat u meedoet! U kunt een aanvraag indienen via de onderstaande knop. Wij nemen uw aanvraag altijd binnen twee weken in behandeling.

Kunnen inwoners van Midden-Groningen al bij u meedoen?

Word aanbieder van Meedoen Fonds Midden-Groningen en draag bij aan een socialer Midden-Groningen. U kiest zelf welke producten, diensten, abonnementen of lidmaatschappen u aanbiedt. Zo genereert u extra omzet en nieuwe leden, terwijl de deelnemers mee kunnen doen. Een win-winsituatie dus!

Aanmelden

Als vereniging, stichting of winkel in Midden-Groningen kunt u zich direct aanmelden. U ontvangt van ons bevestiging van uw aanmelding en (na goedkeuring) uw eigen inloggegevens. Daarmee kunt u het gehele kalenderjaar inloggen en uw aanbod beheren.

Aanbod

U bepaalt zelf welke producten u aanbiedt. Dit kan bijvoorbeeld een abonnement of lidmaatschap zijn voor uw vereniging, of een product uit uw winkel. Bepaal zelf de prijs en geef desgewenst een aankoopnotitie of verloopdatum op.

Bestellingen

U ontvangt van iedere bestelling een notificatie per e-mail. Alle bestellingen kunt u inzien via uw aanbieders-account. De deelnemer van Meedoen Fonds Midden-Groningen komt zijn bestelling bij u ophalen. U boekt de bestelling af zodat wij u kunnen uitbetalen. U kunt gelijk de afhandeling verzorgen en het product, het lidmaatschap of het abonnement direct meegeven aan de deelnemer.

Facturatie

U ontvangt maandelijks een factuur, gespecificeerd per afgeboekte bestelling. Deze wordt op de eerste maandag van de opvolgende maand aan u uitbetaald.

Let op! Indien uw bedrijfsgegevens niet compleet zijn ingevuld in uw account, kunnen wij niet uitbetalen. Zorg er dus voor dat uw KvK-nummer, btw-nummer (indien van toepassing) en uw bankrekeningnummer correct zijn ingevuld.

Contact

We zijn voor aanbieders bereikbaar via e-mail partners@meedoenmiddengroningen.nl of op telefoonnummer 088 – 60 06 399.

 • Geen items gevonden
 • Zodra uw aanmelding is goedgekeurd, krijgt u een e-mail van Meedoen Fonds Midden-Groningen. In deze e-mail staan een inloglink en een gebruikersnaam met wachtwoord. Door te klikken op de inloglink wordt u automatisch ingelogd op uw account. Natuurlijk kunt u ook inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

  U kunt ook een nieuwe inloglink aanvragen.

 • Meedoen Fonds Midden-Groningen betaalt maandelijks uit op basis van uw afboekingen. De uitbetaling betreft de omzet van de voorgaande maand. Het bedrag wordt op de eerste maandag van de opvolgende maand bijgeschreven door Met Gezond Boerenverstand onder vermelding van het verkoopfactuurnummer. Let op! Indien uw bedrijfsgegevens in uw account, niet compleet zijn ingevuld, kunnen wij niet uitbetalen. Zorg dus dat uw KvK-nummer, btw-nummer (indien van toepassing) en uw IBAN-rekeningnummer correct zijn ingevuld.

 • Stap 1 – Direct aanmelden

  U kunt uw organisatie aanmelden via de aanmeldpagina. Hier leest u alles over deelname en klikt u op de knop ‘Direct aanmelden’.

  Stap 2 – Vul uw aanbiedersprofiel in

  Vul hier alle openbare gegevens van uw organisatie in. Deze gegevens zijn zichtbaar in de webwinkel voor de deelnemers.

  Stap 3 – Vul de aanbiedergegevens in

  Hier vult u alle gegevens in van uw bedrijf of organisatie. Is uw organisatie niet btw-plichtig? Klik dan op: ‘Ja, mijn organisatie is vrijgesteld van btw.’. U hoeft dan geen btw-nummer in te vullen. Klik vervolgens op de knop ‘Volgende’.

  Stap 4 – Vul uw contactgegevens in

  Vul het formulier in met de contactgegevens van de contactpersoon van uw organisatie. Indien u de bestellingen en/of facturen naar een afwijkend e-mailadres wilt sturen vinkt u eerst ‘Ja, ik wil graag een ander e-mailadres opgeven voor bestellingen en facturatie’ aan. Er verschijnen vervolgens twee velden voor het e-mailadres waar de bestellingen naartoe gestuurd worden en voor het e-mailadres waar de facturen naartoe gestuurd worden. Vervolgens klikt u op de knop ‘Volgende’.

   

  Stap 5 – Ga akkoord met de voorwaarden

  Lees goed de voorwaarden door en accepteer deze. Eventuele vragen kunt u stellen in het opmerkingenveld. Als u akkoord bent met de voorwaarden klikt u op de knop ‘Nu aanmelden’.

  Stap 6 – U krijgt de bevestigingspagina te zien

  Uw aanmelding is verstuurd en uw aanvraag wordt binnen twee weken beoordeeld.