Gratis diensten

Er worden diverse gratis diensten aangeboden waar u mogelijk gebruik van kunt maken.

CULTUUR@CRUYFFCOURTS
VAN START IN HOOGEZAND
Kinderen maken kennis met cultuur in de wijk

In 2019 gaat Cultuur@CruyffCourts op 14 verschillende Cruyff Courts door het hele land van start, zo ook in Hoogezand. Acht weken lang, ook in de zomervakantie, kun je meedoen aan workshops op het gebied van rappen, streetdance, design, tricks, muziek en nog veel meer!

Klik hier om de flyer te downloaden

Vervolg
Vanaf woensdag 3 juli kun je elke woensdagmiddag en/of -avond meedoen aan culturele en creatieve workshops op de Cruyff Court in Hoogezand (Gorecht) en dat helemaal GRATIS!

De workshops worden zoveel mogelijk gegeven door cultuuraanbieders uit de buurt zodat je eventueel later ook reguliere lessen kunt gaan volgen wanneer je het superleuk vindt. Is er thuis geen geld om op les te gaan? Dan betaalt het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Op www.cultuurcruyffcourts.nl kun je binnenkort het volledige programma van de 8 weken culturele/creatieve workshops vinden.

Meer weten?
Neem contact op met:
Jeugdfonds Sport & Cultuur Groningen, Martina Haak-Snoek (coördinator) 
E. groningen@jeugdfondssportencultuur.nl
M. 06 – 81 304 503

Of

Gerietha Wieringa (jongerenwerker Kwartier Zorg & Welzijn)
E. g.wieringa@kwartierzorgenwelzijn.nl

Dress for Success

Gratis kleedsessie voor werkzoekenden

Dress for Success is een vrijwilligersorganisatie, die werkzoekenden die weinig te besteden hebben, gratis helpt om succesvol te kunnen solliciteren.
Dress for Success biedt representatieve kleding en praktische ondersteuning aan, zodat u optimaal bent voorbereid op uw sollicitatiegesprek. Hierbij houdt Dress for Success rekening met uw wensen.

Om hier gebruik van te kunnen maken heeft u een doorverwijzing nodig van BWRI. Bent u deelnemer van het Meedoen Fonds en heeft u binnenkort een sollicitatiegesprek? Vraag uw werkcoach bij BWRI dan om een gratis kleedsessie bij Dress for Success.

Als uw werkcoach akkoord gaat, dan kunt u contact opnemen met Ria Sybesma voor een afspraak:

Ria Sybesma
Dress for Success
Molenraai 1
9611 TH Sappemeer

Telefoon: 06-33387549 (bereikbaar van 10.00 – 12.00 uur)

E-mail: manager.hoogezand-sappemeer@dressforsuccess.nl

Voor meer informatie zie www.dressforsuccess.nl/hoogezand-sappemeer