Hoe kan ik een aanvraag indienen?

Stap 1 – Klik op de knop ‘Aanvragen

Om Meedoen Fonds Midden-Groningen aan te vragen klikt u bovenin beeld op de knop ‘Aanvragen‘.

Stap 2 – Vul uw BSN-nummer in

Vul uw BSN-nummer in. Deze vindt u op uw identiteitsbewijs. Klik vervolgens op de knop ‘Controleer BSN’ om de aanvraag te vervolgen.

Stap 3 – Vul de gegevens aan

U wordt gevraagd extra gegevens in te vullen, waaronder uw volledige naam, woonadres en geboortedatum. Als u alle gegevens ingevuld heeft, klikt u op de knop ‘Volgende’.

Stap 4 – Partner aanmelden

Wilt u uw partner aanmelden? Kies hier dan voor ‘Ja, ik wil mijn partner aanmelden’. Heeft u geen partner? Kies dan voor ‘Nee, ik wil geen partner aanmelden’.

Stap 5 – Vul de gegevens voor uw partner aan

Geef eerst aan of u de aanvraag voor uw partner mag doen en vul vervolgens het BSN-nummer van uw partner in. Klik op de knop ‘Controleer BSN’ om het BSN-nummer van uw partner te controleren. Vul vervolgens de gegevens van uw partner aan. Uw partner moet volwassen zijn en op hetzelfde adres ingeschreven zijn. Als u alle gegevens ingevuld heeft, klikt u op de knop ‘Volgende’.

Stap 6 – Kind(eren) aanmelden

Wilt u uw kinderen aanmelden? Kies hier dan voor ‘Ja, ik wil mijn kind(eren) aanmelden’. Wilt u geen kinderen aanmelden? Kies dan voor ‘Nee, ik wil geen kind(eren) aanmelden’.

Stap 7 – Aantal kind(eren) ingeven

Allereerst geeft u aan hoeveel kinderen u aan wilt melden. Dit doet u door het juiste aantal uit de lijst te selecteren. Als uw kind ouder is dan 18 jaar dient uw kind zelf een aanvraag te doen.

Stap 8 – BSN(s) van uw kind(eren) invullen

Per kind voert u het BSN-nummer in en klikt u op de knop ‘Controleer BSN’. Vervolgens vult u de gegevens van uw kind aan. Ook voor uw kind(eren) geldt dat ze ingeschreven moeten zijn op uw woonadres. Als u dit voor uw eerste kind ingevuld hebt, herhaalt u dit proces voor uw eventuele andere kinderen. Als u de gegevens van al uw kinderen ingevuld heeft, klikt u op de knop ‘Volgende’.

Stap 9 – Contactgegevens invullen

Bij de laatste stap vragen we u een aantal contactgegevens in te vullen, waaronder uw telefoonnummer en e-mailadres. Daarnaast vragen we u om uw bankrekeningnummer in te voeren. Dit heeft als reden dat sommige regelingen in geld worden uitbetaald op het opgegeven bankrekeningnummer. Als u alle gegevens ingevuld heeft, klikt u op de knop ‘Volgende’.

Stap 10 – Aanvraag controleren en bevestigen

U heeft nu alle gegevens ingevuld. Controleer of alle gegevens juist zijn en bevestig dit door onderaan de pagina het kopje ‘Ja, bovenstaande gegevens zijn juist’ aan te vinken. Daarnaast dient u akkoord te gaan met de algemene voorwaarden door het kopje ‘Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden (Bekijk hier de algemene voorwaarden)’ aan te vinken. Ook dient u akkoord te gaan met het privacybeleid door het kopje ‘Ja, ik ga akkoord met het privacybeleid’ aan te vinken. Als alle gegevens juist zijn klikt u op de knop ‘Versturen’. Uw aanvraag is nu verstuurd.

Stap 11 – Bevestiging

Uw aanvraag is verzonden en u ontvangt hier, indien aangegeven in de vorige stap, ook een bevestigingsmail van op het opgegeven e-mailadres. U hoort binnen twee weken per e-mail of uw aanmelding goedgekeurd of afgekeurd is.